نیروهای رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه، با گسیل شمار گسترده‌ای از نظامیان و اجرای عملیات هلی‌برن (پیاده‌سازی هوایی)، به شهر «یطا» در جنوب الخلیل، بزرگترین شهر کرانه باختری، یورش بردند.

عملیات هلی‌برن اسرائیل

به گزارش همشهری‌آنلاین، خبرگزاری فلسطینی «وفا»، به نقل از منابع محلی گزارش کرد عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در منطقه «فتوح» شهر یطا همچنان در جریان است. ارتش این رژیم در توجیه این یورش به برخی خانواده‌های فلسطینی اعلام کرده است که این اقدام در چارچوب تمرینات نظامی صورت می‌گیرد.

همزمان، مناطق اطراف شهر یطا شاهد تعرض‌های گسترده‌ای بوده است. در منطقه «خلة الحمص» در جنوب یطا، شهرک‌نشینان با انتقال تجهیزات ساخت‌وساز به یک شهرک‌ بدون مجوز دولتی که روی اراضی فلسطینیان بنا شده، در تدارک توسعه و گسترش این کانون هستند؛ آن‌ها همچنین به منزل یک شهروند فلسطینی به نام «خیری ابوتحفه» یورش بردند.

علاوه بر این، در منطقه «وادی الرخیم» در جنوب یطا، از نیمه‌شب گذشته برق بسیاری از منازل شهروندان قطع شده است. این قطعی در پی اقدام شهرک‌نشینان به قطع کابل اصلی برق منطقه و به آتش کشیدن آن رخ داده است.

  

کد خبر 1069268
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha